Et nyt skoleår

For min datter kendetegnede det nye skoleår en helt ny begyndelse. Nemlig et års ophold på efterskole. Nye omgivelser, nye kammerater og ikke mindst det at flytte hjemmefra er et stort skridt. Samtidig giver det mulighed for en helt ny begyndelse. Hver gang vi får mulighed for et skift i tilværelsen, har vi nemlig en oplagt mulighed for at genopdage os selv.

Måske står du over for et skift i din situation? Tænk over, hvad du syntes har fungeret godt og hvilket forbedringspotentiale der er? Er der nogen ting du ønsker at afslutte eks. at få talt ud med en kollega? Hvilke læring kan du tage med dig videre?

Hvordan ønsker du at din tilværelse udformer sig? Hvilke værdier vil du lægge mest vægt på? Hvilke vaner ønsker du at ændre? Vælg et skridt ud og integrer dette i dit liv til det føles velkendt. God fornøjelse.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.