Hvorfor D-vitamin?

D-vitamin får vi fra solen som vi heldigvis har fået en del af denne sommer. Det kan dog stadig betale sig at suplemere med ekstra D-vitamin vinteren igennem. Hvorfor? Fordi D-vitamin er altafgørende for optagelsen af Calsium, hvorfor du altid skal tage vitamin-D tilskud hvis du tager ekstra Calsium. Herudover har vitamin D vist sig at styrke både imunforsvaret og vores neurologiske system, herunder at holde vores hjerne virksom langt op i alderen.

Forskere er inde på, at vitamin D har betydning i forhold til udviklingen af sclerose. Der er et markant lavere antal med sclerose jo tættere ækvator vi kommer, hvor antallet af solskinstimer er højere.

Udfra de oplysninger jeg har indsamlet, er vitamin D det vitamin jeg i dag vil anbefale alle at supplere med.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.