Sensommer

Sensommeren er over os. Det er mærkbart koldere også når solen skinner, æblerne modner på træerne og dagenes længde er tydeligt aftaget.

Det betyder også at året langsomt nærmer sig sin afslutning og her er det, at et spørgsmål ofte dukker op “Hvordan når jeg mit mål for i år?”

Har du mål, du ikke har nået? tag det frem – måske fra skuffen fordi den dårlige samvigtighed tog over? –  Uanset hvor langt du er kommet er det godt! Har du ingenting nået, så har du haft intentionen og alene den er et skridt på den rigtige vej. Giv ikke op, men se på hvordan du har formuleret dit mål; er det klart og tydeligt formuleret? Er det urealistisk? Måske er skridtet for stort fra der hvor du er i dag? Her vil det være en god ting at sætte et delmål op, som det vil tage kortere tid at opnå.

Se på dit mål/dine mål og tænk over om målet stadig er relevant. Hvor langt er du nået? og hvad mangler du, for at opnå dit mål idag? Revurder dit mål, sæt evt. et nyt mindre mål i stedet for at vente (specielt hvis du er gået i stå, eller målet virker uopnåeligt), se på hvilket trin du kan tage i dag for at komme nærmere mod dit mål.

Sæt intentionen at komme viderer mod dit mål uanset tempoet. Husk det er godt, bedre, bedst! Det er ikke hastigheden der er afgørende men den fremadrettede bevægelse.

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.