Gemmer du dig?

Kat i kurv gn hul

Er det nemmere at blive i kassen end at bevæge sig ud? Specielt når vi har psykiske eller fysiske problemer at slås med er det nemt at gå i stå og lade stå til. Desværre er det sådan at jo mere vi forskanser os, jo sværere bliver det at komme ud af kurven – at være aktiv opsøgende.

Heldigvis er der en løsning! – Men det handler om at være villig til at tage små skridt – at anerkende at processen nogle gange føles, som om vi bevæger os 3 skridt fremad og 2 tilbage. Men med en indre viljestyrke og hjælp fra omgivelserne kan også du komme videre.

Vær villig til at bevæge dig fremad i langsomt tempo – jeg lover dig, at det giver den største bonus på længere sigt. Følg med på denne blog og få løbende tips og ideer – du kan også tage det næste skridt og kontakte mig på coaching@vesterli.dk for en gratis introduktion.

Jeg kunne – du kan også!

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.