Halloween

Så er det halloween, en tradition nogle – specielt børn og unge – har taget til sig igennem de sidste år. Vi har lige haft besøg af nogle udklædte børn, der havde en flyttekasse med. Da døren blev åbnet sprang 2 børn ud af kassen – Det kalder jeg at bruge sin fantasi 🙂

Udnytter du din fantasi? eller er den lagt på hylden? Hvis det sidste er tilfældet, så tage den frem og støv den af. Dette gøres ved at blive mere opmærksom på de kreative indput i dine omgivelser, tænk over hvordan du kunne have været kreativ i samme situation.

Begynd stille og roligt at bruge din kreativitet: Server måske maden med en enkelt agurkesløjfe, arranger en efterårsbuket med efterårsgrene og et par blomster eller græskar, eller bind dit tørklæde på en ny måde! Åbn op for din fantasi og læg mærke til, hvordan det falder mere naturligt, jo mere du laver. Start med små skridt og øg udfordringen hen ad vejen.
Glædelig halloween

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.