Jul uden stress

December nærmer sig. For mange betyder dette ekstra aktiviteter og opgaver der skal nås inden den 24.

For at undgå julestress så sæt dine normer fra starten. Tænk over hvad der er en god jul for dig og din familie? Hvad skal der prioriteres i år? Der er ingen grund til at deltage i alle arrangementer “bare fordi…”. Vælg i steder for dem ud som du/I har lyst til at deltage i.

Allerede nu, så sæt tid af i kalenderen hvor I ikke skal ud. Dette er inklusiv juledagene hvor det er godt, hvis man kan holde bare en dag fri. Ved at planlægge allerede nu og afsætte tid til juleafslapning i kalenderen, har du taget det første skridt til en mere afslappet jul.

Vil du have flere tips og ideer så tilmeld dig min gratis julekalender. du kan tilmelde dig julekalenderen ved at klikke på dette link: Julekalender – jul uden stress

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.