Forårsjævdøgn

I dag markeres at vi går ind i sommerhalvåret. Det er tydeligt at foråret er kommet, det er også ekstra tidligt i år, og de første små påskeliljer blomstrer allerede.

Med foråret kommer for de fleste ny energi og lysten til at komme i gang med noget nyt. Har du sat nogle mål som du er gået i stå på i løbet af vinteren? Så er det et godt tidspunkt at kigge på dem igen. Tænk over om de skal justeres, så de er endnu mere tiltalende for dig at gå i gang med. Eller måske vil du hellere i gang med et helt nyt mål?

Uanset hvad, så er det en god ide at lave lidt på dit mål hver dag. Det behøver ikke at være meget. Bare det at bruge 5 minutter hver dag, fastholder momentum og ofte vil du sikkert opleve, at du ender med at bruge mere tid.

Se mere om at sætte mål i januar måneds nyhedsbrev på www.vesterli-coaching.dk/nyhedsbrev

Lotte Vesterli
Coach, ergoterapeut, RIM-facilitator
www.vesterli-coaching.dk

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.