Mobning påvirker dig 40 år efter!

Hvis du blev mobbet som barn, kan du stadig opleve negative konsekvenser 40 år senere. Det er konklusionen af en engelsk undersøgelse, der netop er blevet offentliggjort i The American Journal of Psychiatry. Læs offentliggørelsen her

Angst og depression er et par af de sygdomme som fremtræder markant oftere hos voksne mennesker, der er blevet mobbet som børn, jævnfør undersøgelsen. Dette har store konsekvenser for både vores arbejds- og privatliv.

Heldigvis kan der gøres noget, både forebyggende og selvom du i dag føler dig negativt påvirket. Jeg fik selv hjælp med RIM metoden og tilbyder i dag denne behandling til mine klienter med stor effekt. Du kan læse mere om RIM behandlingen her

I mit næste nyhedsbrev uddyber jeg resultatet af undersøgelsen. Får du ikke nyhedsbrevet, kan du tilmelde dig via min hjemmeside www.vesterli-coaching.dk.

 

Dette indlæg blev udgivet i Uncategorized. Bogmærk permalinket.