Kurser

Aktuelt:

Jeg afholder løbende kurser både tilstedeværelseskurser og kurser hvor vi mødes på nettet. Hold øje med kalenderen på forsiden eller tilmeld dig mit månedlige nyhedsbrev, hvor jeg bl.a. melder ud om nye kurser.

Jeg tilbyder forskellige foredrag, kurser og teleseminarer:

Jeg kommer gerne ud til jer og afholder et kursus – selvfølgelig skræddersyet til netop jeres behov.

Foredrag

Foredrag af 1/2  – 1½ times varighed. Hvert foredrag tilpasses den enkelte målgruppe og det ønskede fokus. Indhold og længde tilpasses derfor altid individuelt. Nedenstående er blot nogle eksempler på foredrag:

  • Kommunikation og trivsel
  • Hvordan du opnår dit største mål og stadig har et velafbalanceret liv
  • Mobbet – Hvad så bagefter
  • Find den indre styrke når hverdagen er svær
  • Udnyt dine indre resourser optimalt
  • Hvordan du kommer fra der, hvor du er i dag, til der hvor du ønsker at være
  • Hold dig fysisk og mental aktiv i den 3. alder

Teleseminarer

Afholdes løbende med fokus på forskellige emner. Følg med i programmet på forsiden eller meld dig til mit nyhedsbrev og blive løbende opdateret med de næste tilbud.

Kurser

De enkelte kurser tilpasses individuelt efter målgruppe, erfaring og tid til rådighed. Nedenfor er vist en række eksempler på kurser i forskellige lægder. Kontakt mig, for en uforpligtende snak om netop jeres behov og få et skæddersyet kursustilbud.

Skab selv dine drømme og få det liv du ønsker dig

Vi har alle en indre motivation, et indre mål, som vi måske ikke er opmærksomme på i dag. Ved at finde vores indre motivation, de indre drømme og have dette i fokus, kan vi øge vores energiniveau, glæde og motivation i hverdagen, både privat og på arbejdet.

Hvorfor skal vi selv tage ansvar for vores tilværelse?

Formålet er at åbne vores øjne for vigtigheden af selv at tage ansvar for vores tilværelse. Alle vores tanker og handlinger, både de bevidste og ubevidste, skaber den vi er og den respons, vi får fra omverdenen. Det er derfor vigtigt, at vi lærer at lytte til os selv, finder vores indre visioner og drivkraft, sætter specifikke mål og fokuserer på de ting, som skaber fremdrift.

Få mere tid – til det der er vigtigt

Vores opgaver syntes at fylde hele dagen og mere til.

I lærer at finde den indre drivkraft, at afgrænse hvad der er vigtigst, at sætte specifikke mål, hvordan man prioriterer sin tid og holder fokus på de enkelte opgaver.

 

Udnyt dine indre resurser til at opnå dine mål i år

Jeg kan fortælle dig på 5 sekunder hvorvidt du vil opnå dine nuværende mål.

Om dette kursus

”Hvad din hjerne kan forestille sig og tro på – det kan den opnå” Napolien Hill.

Vi ved hvordan vi sætter mål, men det er langt fra altid vi når vores mål. Hvad gør vi forkert?

Vores hjerne er vores samarbejdspartner – men bruger vi den optimalt? Når vi udnytter hjernes resurser øger vi vores evne til at nå vores mål, fokuserer og vi forbedre vores indre balance.

Lær at udnytte dine indre resurser og kom videre i dit liv

 

7 ingredienser til et velafbalanceret liv;

Denne workshop tager udgangspunkt i bogen ”Loven om tiltrækning i det virkelige liv”. Vi har alle et mål med livet, men ofte ligger de gemt i vores ubeviste jeg, holdt tilbage af forventninger fra omgivelserne, bemærkninger fra lærere m.fl.

Vi finder frem til vores inderste ønsker, finder vores styrker og sætter præcise, specifikke mål.

Herefter sættes fokus på, hvordan vi bedst arbejder hen mod vores mål på en god måde. Vi lærer at udnytte feedback positivt og hvordan vi kan overvinde forhindringer. Vi sætter fokus på positiv psykologi samt loven om tiltrækning og udnytter mulighederne herfra til at nå vores mål.

Vi ser på, hvordan der skabes balance mellem arbejde og privatliv, så vi undgår stress, finder glæden i dagligdagen og øger vores energiniveau.

Varighed: 2 dage.