Teleseminar “Opnå dit mål – fasthold dit fokus”

Har du sat mål for 2013? Eller måske har du valgt ikke at sætte mål i år  – for de lykkedes alligevel ikke? Uanset hvad, så er der måske en ting du gerne vil nå i år – prøv at se her:

Mål kan opnås!

Opskriften er: Et veldefineret mål, en smule daglig indsats og et indre ønske om at nå det. Krydret med lidt stædighed og de rigtige værktøjer – så er der en god chance for succes.

Over de næste 3 torsdage holder jeg et gratis teleseminar med overskriften ”Opnå dit mål – fasthold dit fokus”.

Emnerne for de 3 torsdage er

1. Livet er et valg

Udnyt dine tanker til at opnå dit mål.

2.    Kom godt i gang

Start med at lægge et godt fundament, du kan bygge videre på.

3.    Holde fast og nå dit mål

Daglige rutiner er medvirkende til, at du løber over målstregen som vinder.

Hvert afsnit bliver på ca. 30 inspirerende minutter og efterfølgende bliver der mulighed for at stille spørgsmål, hvis du hører seminaret live, hver torsdag kl. 16.00. Har du ikke tid her, kan du senere downloade en optagelse og hører afspilningen på din mp3-afspiller eller via din computer.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev på www.vesterli-coaching.dk og få nærmere information om hvordan du deltager, inden afholdelsen.

Om mig:

Jeg er uddannet ergoterapeut og coach. Med dette gratis program ønsker jeg at give dig redskaber til at øge dit fokus og opnå dine mål.

Teleseminaret er anden del af en serie med temaerne klarhed, fokus og balance. Første del kan genhøres gratis, når du tilmelder dig mit nyhedsbrev.

Seminaret afholdes hver torsdag den 10., 17. og 24. Januar 2013 kl. 16.00.

Hvad er et teleseminar?

Et teleseminar er et kursus, der foregår der, hvor du er. Du ringer op fra din telefon og indtaster en kode. Opkaldet koster almindelig telefontakst.

Fordelen ved et teleseminar er, at du kan sidde afslappet hjemme i din egen stue og bare være dig selv – evt. med en god kop the eller kaffe.