Min historie

Mit navn er Lotte Vesterli. Jeg er uddannet ergoterapeut og har i mange år arbejdet indenfor hjerneskade området, specielt med kognitive dysfunktioner – også kaldet som “de skjulte handicaps”.

I gennem årene har jeg gennemgået flere uddannelser indenfor coaching og personlig udvikling. Jeg bliver fortsat imponeret over, hvor meget vores egne tanker og overbevisninger har betydning for vores helbred og generelle livssituation.

Det er i dag min passion at hjælpe andre, til at udnytte deres indre resurser og opnå et liv med flere muligheder, øget livskvalitet og bedre helbred.

Min historie:

I mine første skoleår var jeg udsat for en lærer, som fra starten opdelte eleverne i “de kloge” og “de dumme”. Jeg blev medlem af gruppen “de dumme”, hvilket kom til at præge mig mange år efter.

I midten af 3 klasse kunne jeg stadig ikke læse! Jeg kom ofte for sent – skolen var det sidste sted, jeg havde lyst til at være! Der skulle et klasseskift til, for at jeg kunne begynde at tilegne mig viden. Nu gik det hurtigt fremad, jeg blev en læsehest og opnåede gode karakterer i de fleste fag. Men dette var stadig ikke nok til, at jeg begyndte at tro på mig selv, tro på at kunne noget – for jeg var jo dum! Denne overbevisning var indprentet mig tidligt i livet og lå i min indre hukommelse. Selv ikke høje karakterer og ros, kunne få mit indre jeg til at tro andet.

Da jeg nåede starten af 20.erne havde jeg set udefra klaret mig godt. Jeg havde afsluttet studentereksamen med et pænt gennemsnit, og det samme med ergoterapeutuddannelsen. Jeg havde afholdt internationale lejre som stabsmedlem, været leder og havde en fantastisk kæreste. Alt så godt ud, men inderst inde var jeg stadig utrolig usikker og troede ikke på mine egne evner. Jeg var på dette tidspunkt en stille pige, der primært holdt sig for sig selv.

Min daværende kæreste – min nuværende mand – fik mig til at prøve kræfter med mig selv igennem bjergklatring, dykning og paraglidning, hvilket klart hjalp på selvtilliden. Samtidig begyndte der også at komme kurser på kassettebånd i personlig udvikling på det amerikanske marked. Efter at have gennemgået et par af disse, begyndte jeg efterhånden at tro mere og mere på mig selv. I Danmark var personlig udvikling, kurser og coaches stadig nyt og næsten helt ukendt på dette tidspunkt.

Det store gennembrud kom, da vi rejste til Tyskland for en periode. Jeg besluttede mig for at være mere udadvendt, åben og udnytte alt det, jeg havde lært de foregående år. En dag mødte jeg en nabo, der kommenterede mig for min udadvendthed, åbenhed og villighed til at lære tysk. Da vidste jeg, mit arbejde med mig selv havde virket.

I dag er jeg lykkelig for at kunne støtte andre i at eliminere indre blokeringer, i at få troen på sig selv tilbage og leve det bedst mulige liv.

I 2012 deltog jeg i Jack Canfields “Train The Trainer” program, hvor vi igennem et år blev undervist af Jack Canfield selv indenfor personlig udvikling, coaching og træning – en spændende og lærerig uddannelse hos en af USA’s største success coaches.

Herudover er jeg uddannet RIM facilitator. RIM er et nyt og effektivt mentalt værktøj til at opløse indre energiblokeringer, der hindrer dig i at komme videre med dit liv.

Jeg uddanner mig løbende, da udviklingen går hurtigt. Der hele tiden er ny viden at tilegne sig, hvor mit fokus er hvordan jeg kan hjælpe dig hurtigt og mest effektivt.

 

Personlige interesser:

Jeg er først og fremmest mor og hustru – jeg holder meget af at forkæle min familie med god mad og et lyttende øre.

Jeg elsker vandreture og kreative interesser, allerhelst sammen med en eller hele familien.

Jeg interesserer mig for personlig udvikling og udvikler mig hele tiden, samtidig med at jeg tilegner mig ny viden som kommer mine klienter til gode. En stor værktøjskasse giver mening, når jeg skræddersyer mit tilbud til den enkelte.

Min indre drivkraft er at hjælpe andre til at føle håb for fremtiden og opnå en øget livskvalitet

Mit motto er:

Jeg hjælper dig videre – uanset hvilken bagage du medbringer!

 

Kontakt mig i dag og hør, hvordan jeg kan hjælpe dig videre i dit liv.